Ανακοίνωση-υπενθύμιση για συμμετοχή Ελλήνων αθλητών σε αγώνες του εξωτερικού

Ανακοίνωση-υπενθύμιση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, αναφορικά με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών σε αγώνες του εξωτερικού…

«Δια της παρούσης θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στα παρακάτω :

> Η δήλωση συμμετοχής των αθλητών – αθλητριών και λοιπών παραγόντων σε όλα τα διεθνή πρωταθλήματα (Open, Tournament, G1, A’ Class κ.α.) γίνεται αποκλειστικά από την ΕΛ.Ο.Τ. ή από τα σωματεία μέλη της, στα οποία ανήκουν οι αθλητές – αθλήτριες που θα αγωνιστούν.

> Σωματείο – μέλος μας, που επιθυμεί να μεταβεί στο εξωτερικό για επίσημους – αναγνωρισμένους αγώνες θα πρέπει να υποβάλλει σχετικό αίτημα στην Ομοσπονδία το αργότερο είκοσι (20) ημέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας. Στο αίτημα θα πρέπει να αναφέρεται η επωνυμία, ο τόπος και η ημερομηνία της διοργάνωσης. Επίσης οι ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής της ομάδας καθώς και ονοματεπώνυμο, ηλικία και ιδιότητα κάθε μέλους της αποστολής, τα οποία αποτελούν μέλη του συλλόγου σας.

> Για οποιαδήποτε διεξαγωγή εκδήλωσης (αγώνες ή πρωταθλήματα, αθλητικές συναντήσεις, επιδείξεις, ημερίδες ή προπονήσεις με σωματεία εξωτερικού κ.α.) από σωματείο μέλος μας, απαιτείται έγγραφη έγκριση της ΕΛ.Ο.Τ.. Το σωματείο που διοργανώνει την εκδήλωση θα πρέπει τριάντα (30) ημέρες πριν την αποστολή των προκηρύξεων ή προσκλήσεων να αποστέλλει στην Ομοσπονδία το αίτημα του, το οποίο θα συνοδεύεται από την πρόσκληση ή προκήρυξη. Για όλες τις προαναφερόμενες πάσης φύσεως εκδηλώσεις, θα ορίζεται από την ΕΛ.Ο.Τ. εκπρόσωπος (παρατηρητής), το όνομα του οποίου θα πρέπει να αναγράφεται στην προκήρυξη ή πρόσκληση που θα αποστέλλεται και θα απευθύνεται μόνο στα σωματεία μέλη της ΕΛ.Ο.Τ., που ανήκουν εντός των γεωγραφικών ορίων του νομού που εδρεύει ο διοργανωτής σύλλογος».