Ανοίγει αύριο η αυλαία στα Άνω Λιόσια για τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες

Τις ώρες όπου στη Σόφια της Βουλγαρίας θα αγωνίζονται οι διπλές εθνικές μας ομάδες Ταεκβοντό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών η καρδιά του αθλήματος θα χτυπάει για ακόμα νεότερους σε ηλικία αθλητές μας στην Ελλάδα.

Αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη, στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Ταεκβοντό μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας με δικαίωμα συμμετοχής αθλητών και αθλητριών που έχουν γεννηθεί τα έτη 1999, 2000, 2001 και 2002 (με την προϋπόθεση ότι φοιτούν στην Α΄ Λυκείου).

Είναι μία από τις διοργανώσεις όπου η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό αναμένει την εμφάνιση νέων ταλέντων του αθλήματος που σε μικρό χρονικό διάστημα θα έρθουν να πλαισιώσουν της εθνικές ομάδες μικρών ηλικιακά κατηγοριών και κατόπιν των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών.

Άλλωστε ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός νέων αθλητών και αθλητριών που εγγράφονται μαζικά στα σωματεία Ταεκβοντό ολόκληρης της Ελλάδας είναι πραγματικά εντυπωσιακός και μαρτυρεί τη θαυμάσια μελλοντικά συνέχεια του αθλήματος.

Τα νέα αυτά παιδιά πέρα από το παρόν αποτελούν και το μέλλον του Ταεκβοντό στη πατρίδα μας.