Θωμαίδης για 3ο Κύπελλο Ακρόπολης: «Υψηλού επιπέδου διοργάνωση»

Μια υπέρλαμπρη διοργάνωση, υψηλού επιπέδου και έντονου συναγωνισμού, έριξε χθες (Κυριακή 17/6) αυλαία στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Το 3ο Κύπελλο Ακρόπολης που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις αναδεικνύοντας τους κορυφαίους αθλητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στο ένα από τα δύο κύπελλα που διοργανώνονται σε ετήσια βάση σε Νέα Λιόσια και Πολύγυρο Χαλκιδικής.
«Πραγματοποιήθηκε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση, σε άκρως αθλητικά πλαίσια. Οι αγωνιστικές καινοτομίες έδωσαν μια διαφορετική πνοή σε μια διοργάνωση που έχει παρόν και φυσικά μέλλον. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλου τους συμμετέχοντες. Αθλητές, προπονητές, σωματεία. Πολλά συγχαρητήρια στου διαιτητές αλλά και το προσωπικό της ομοσπονδίας που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να μπορέσει να στηθεί άψογα μια τόσο μεγάλη και σημαντική διοργάνωση», είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Νίκος Θωμαίδης.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο τίτλος της γενική κατάταξη κατέληξε στον Αίαντα Αγ. Δημητρίου, ενώ ακολούθησαν Αττική Δύναμη και Εθνικός 95.
Στο 3ο Κύπελλο Ακρόπολης συμμετείχαν περισσότεροι από 1250 αθλητές και αθλήτριες από 175 συλλόγου απ` όλη την Ελλάδα.