ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Επί τη ευκαιρία του Αυστριακού Πρωταθλήματος (G1), που διεξήχθη στη πόλη του Ίνσμπρουκ και σε συνέχεια σχετικού μνημονίου συνεργασίας (M.O.U.), πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου 2015, συνάντηση εργασίας μεταξύ του Οργανισμού Kukkiwon, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (ETU) και εκπροσώπων των εθνικών Ομοσπονδιών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Kukkiwon κ. Keun-Chang Lee μαζί με τον υπεύθυνο Ευρώπης και Αφρικής κ. Young-Jip Na, από την ETU ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Πραγαλός και ο Γενικός Γραμματέας κ. Μιχάλης Φυσεντζίδης, καθώς και Πρόεδροι Ομοσπονδιών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό.

Εκτός των άλλων συζητήθηκε και αναλύθηκε ιδιαίτερα ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Διεθνούς Κορεάτικου Οργανισμού και αποφασίστηκε η από κοινού συμπόρευση με την ETU, για την εκπόνηση περαιτέρω δράσεων κατά τους προσεχείς μήνες (Πρωταθλήματα Hanmadang Ευρώπης, Σχολές πιστοποίησης Εξεταστών, Επιδείξεις, Σεμινάρια, κλ.π).

Αποφασίστηκε επίσης, ο τρόπος και η διαδικασία έκδοσης των πιστοποιητικών προαγωγής ζωνών Poom/Dan, ήτοι: Χορήγηση 3ου έως 7ου Νταν από την ETU και χορήγηση 1ου και 2ου ΝΤΑΝ μέσω των Εθνικών Ομοσπονδιών, κατόπιν εξετάσεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά το πέρας των συσκέψεων των Τεχνικών Κλιμακίων που θα ακολουθήσουν.

Εκ της ΕΛ.Ο.Τ.

kukkiwon1 
 Από αριστερά: Ο Πρόεδρος της ETU κ. Αθανάσιος Πραγαλός, ο Γεν. Γραμματέας της Kukkiwon κ. Keun-Chang Lee και ο Γεν. Γραμματέας της ETU κ. Μιχάλης Φυσεντζίδης.
 kukkiwon2
 Φωτό από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε.