Έχουν οι αθλητές – αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους – Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ., αναλυτικά ως εξής : 

  • Έφηβοι – Νεάνιδες γεννηθέντες από 2001 – 1999 (15 – 17 ετών), κάτοχοι 2ο ΚΟΥΠ και άνω (κόκκινη ζώνη και άνω).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ :

  • Το δικαίωμα συμμετοχής εξασφαλίζεται με την προϋπόθεση ότι οι συμμετέχοντες σύλλογοι έχουν προβεί στην εξόφληση της ετήσιας συνδρομής τους στην ΕΛ.Ο.Τ. για το έτος 2016 και ότι έχουν προβεί στην απόκτηση Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
  • Τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θα πρέπει να είναι θεωρημένα από την ΕΛ.Ο.Τ., να έχουν την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένα από τον Γραμματέα του συλλόγου. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικάο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια και να είναι επικυρωμένο από το σωματείο.
  • Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του αθλητή – αθλήτριας. Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ, θα πρέπει να έχει σφραγίδα από την ΕΛ.Ο.Τ.

 

  • Η ΕΛ.Ο.Τ. θα δέχεται αιτήσεις για έκδοση βιβλιαρίων αθλητικής ιδιότητας μέχρι και την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016.
  • Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες και οι προπονητές των συλλόγων θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους κάρτα διαπίστευσης της ΕΛ.Ο.Τ. σε ισχύ στην ζύγιση αλλά να την επιδεικνύουν και στην έναρξη κάθε αγώνα.

 

 

Για την συμμετοχή κάθε αθλητή – αθλήτριας, ο σύλλογος θα καταβάλλει το ποσό των 40 € (σαράντα ευρώ) μέχρι και την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016. Τα παράβολα συμμετοχής θα κατατίθενται στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού της ΕΛ.Ο.Τ. : 

 

Τράπεζα Πειραιώς : 6577-105152-814

 

 

  • Οι πληρωμές είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να γίνουν και να αποστέλλονται με φαξ στο 210 6820116 ή με email : info@elot-tkd.grμέχρι την Δευτέρα26 Σεπτεμβρίου 2016. 

 

  • Σε περίπτωση μη προσέλευσης ενός αθλητή, δεν επιστρέφονται τα χρήματα.
  • Η πρωτότυπη απόδειξη θα κατατίθεται στην γραμματεία των αγώνων – από τον προπονητή ή τον αρχηγό ομάδας – πριν την ζύγιση και θα επιστρέφεται αφού σφραγιστεί, προκειμένου ο σύλλογος να παραλάβει συνολικά τα κουπόνια της ζύγισης των αθλητών – αθλητριών του.

 

ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τον κάθε Σύλλογο, ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος για την ορθότητα της δήλωσης συμμετοχής του, στην οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται : Όνομα αρχηγού ομάδας, όνομα προπονητή – κόουτς, ονόματα αθλητών – αθλητριών, καθώς επίσης και κατηγορία βάρους, ηλικία, κ.λπ., των αθλητών – αθλητριών.

Η καταχώρηση εγγραφής της δήλωσης συμμετοχής σας θα γίνει στην ιστοσελίδα : http://www.tpss.eu

  • Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στο TPSS απλά ζητήστε τον κωδικό εξουσιοδότησης (κάνετε login στο TPSS και κατόπιν πηγαίνετε στο Πρωτάθλημα και πατάτε το κουμπί εξουσιοδότησέ με).
  • Στην ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Τ. υπάρχει ανακοίνωση με αναλυτικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να εγγραφείτε ή αν έχετε ήδη εγγραφεί να καταχωρήσετε την δήλωση συμμετοχής σας στην προαναφερόμενη ιστοσελίδα.

Αθλητών, αθλητριών και παραγόντων (Προπονητή και Αρχηγού Ομάδας) έως την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016.

  • Δηλώσεις συμμετοχής ή τυχόν αλλαγές, μετά την λήξη της προθεσμίας (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016) δεν θα γίνονται δεκτές.
  • Δηλώσεις συμμετοχής με φαξ ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές
  • Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την καταχώρηση της δήλωσης συμμετοχής σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνσηinfo@elot-tkd.gr περιγράφοντας αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. 
  1. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo.
  2. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Η διάρκεια του κάθε αγώνα καθορίζεται στους τρεις (3) γύρους των δύο (2) λεπτών με ένα (1) λεπτό διάλειμμα ανάμεσά τους. Σε περίπτωση που θα υπάρξει πρόβλημα ο Αλυτάρχης των αγώνων θα έχει το δικαίωμα διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής.

Η ένσταση θα κατατίθεται εγγράφως εντός 10 λεπτών μετά την λήξη του αγώνα, αποκλειστικά και μόνο από τον Αρχηγό της Ομάδας του οποίου το όνομα θα πρέπει να υπάρχει στην δήλωση συμμετοχής που θα γίνει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.tpss.eu. H ένσταση θα πρέπει να συνοδεύεται με παράβολο αξίας 50 € (πενήντα ευρώ) στην Γραμματεία των αγώνων.

  1. Οι αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να φορούν όλα τα προστατευτικά: επικαλαμίδες, επιβραχιονίδες, μασελάκι, γαντάκια, σπασουάρ (κάτω από το τομπόκ), κάσκα και θώρακα, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Οι ηλεκτρονικοί θώρακες και οι ηλεκτρονικές κάσκες των αγώνων, θα παρέχονται από την ΕΛ.Ο.Τ.. 
  2. Οι προπονητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα διαπίστευσης κόουτς σε ισχύ και να είναι ενδεδυμένοι, είτε με αθλητική φόρμα και αθλητικά υποδήματα είτε με κουστούμι κατά την διάρκεια του αγώνα. Επίσης θα προσκομίζουν την κάρτα διαπίστευσης σε ισχύ καθώς και το βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας του αθλητή - αθλήτριας που αγωνίζεται στην Αγωνόδικο Επιτροπή κατά την προσέλευσή τους.
  3. Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν με περισσότερους από τέσσερις αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να έχουν και δεύτερο κόουτς.
  4. Οι σύλλογοι οφείλουν να έχουν μαζί τους όλα τα προστατευτικά που προβλέπονται από τους κανονισμούς. Καθώς επίσης ψυκτικό, πετσέτες, νερό και κουβά.
  5. Κατά τη διάρκεια των αγώνων απαγορεύεται στον αγωνιστικό χώρο να βρίσκονται Παράγοντες, Προπονητές ή αθλητές – αθλήτριες, εκτός από αυτούς που αγωνίζονται.
  6. Οι αθλητές- αθλήτριες κατά την διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά πλαστικό κάλυμμα δοντιών (ειδικότερα για τους αθλητές – αθλήτριες που έχουν σιδεράκια ορθοδοντικής), εκτός εάν υπάρχει ιατρική γνωμάτευση ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον αθλητή – αθλήτρια.
  7. Στην ηλεκτρονική εγγραφή της δήλωσης συμμετοχής που θα αποστέλλουν τα σωματεία, θα πρέπει να αναγράφονται απαραίτητα τα ονόματα των αρχηγών ομάδας και των προπονητών που θα συνοδεύουν την ομάδα και δεν θα έχουν δικαίωμα αντικατάστασης από άλλα άτομα.
  8. Οι αθλητές – αθλήτριες, που θα προσέρχονται για την απονομή των μεταλλίων και των διπλωμάτων της θέσης που κατέκτησαν, υποχρεούνται να φορούν τομπόκ.
  9. Απαγορεύεται στην θέση τους κόουτς να κάθεται εν ενεργεία αθλητής.
  10. Οι αθλητές – αθλήτριες οι οποίοι θα συμμετέχουν θα πρέπει να προμηθευτούν τα προσωπικά τους e-footprotectors της  Daedo (καλτσάκια με αισθητήρες) χωρίς τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να αγωνιστούν. Καλτσάκια δεν θα διατίθενται από την Ομοσπονδία.
  11. Τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – ενημέρωση προπονητών, στον αγωνιστικό χώρο.