Ανεβάζει… στροφές, ενόψει Μιλάνου, η προολυμπιακή ομάδα στην Ιορδανία

Σχεδόν 70 ημέρες απομένουν μέχρι το προΟλυμπιακό τουρνουά του Μιλάνου και η ελληνική ομάδα, η οποία εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στο Αμμάν της Ιορδανίας, ανεβάζει καθημερινά… στροφές στις προπονήσεις της.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όπου γίνεται η προετοιμασία, οι Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Κωνσταντίνος Χαμαλίδης, Φανή Τζέλη και Νάσια Μητσοπούλου, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για την αγωνιστική πρόκληση της Ιταλίας, η οποία δίνει εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δίπλα στην ελληνική αποστολή βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, η πρόεδρος της Ολυμπιακής προετοιμασίας της Ιορδανίας, Πριγκίπισσα Ζεϊνά Ρασίντ (σ.σ. παλιά αθλήτρια του πινγκ πονγκ η οποία είχε αγωνιστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ενώ ήταν σημαιοφόρος της χώρας της στους Αγώνες του Πεκίνου), όπως επίσης και ο Αλί Αλασμάρ, διευθυντής της Ολυμπιακής προετοιμασίας της Ιορδανίας. Και οι δύο παράγοντες, αλλά και οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας ταεκβοντό της Ιορδανίας, βοηθούν τα μέγιστα ώστε οι προπονήσεις της προολυμπιακής μας ομάδας να γίνονταοι κάτω από τις πιο ιδανικές συνθήκες.

Κατά την παραμονή της στο κρατίδιο της Μέσης Ανατολής, η ελληνική προολυμπιακή ομάδα θα συμμετέχει (την Κυριακή 9/2) στο βαθμολογούμενο (G1) τουρνουά El Hassan Cup, πάντα υπό την καθοδήγηση των προπονητών της ομάδας, Θοδωρή Ζηνέλη και Χρήστου Αλμασίδη. Στο τουρνουά θα συμμετέχει και η Νάσια Μητσοπούλου, η οποία λόγω τραυματισμού απείχε από το τουρνουά που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Φουτζέιρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.