Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2016 στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΤ

Με το βλέμμα στο μέλλον η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προχωράει σε διάφορες καινοτομίες καλής λειτουργίας και βέβαια ολοκληρώνει μέσα σε άριστο κλίμα και θαυμάσια ατμόσφαιρα συναίνεσης τις Γενικές Συνελεύσεις της.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο – Πολυχώρος Αιγάλεω αρχικά είχαμε χθες την τακτική απολογιστική συνέλευση όπου τα σωματεία δια των εκπροσώπων τους είχαν με τις τοποθετήσεις τους και φυσικά με τη ψήφο τους απόλυτα θετική ανταπόκριση – έγκριση στον οικονομικό απολογισμό του 2016 που ταυτόχρονα θέτει και τις βάσεις για μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος τη νέα χρονιά που ήδη διανύουμε.

Στη συνέχεια σε έκτακτη Γενική Συνέλευση συζητήθηκαν και τροποποιήθηκαν δύο από τους πλέον σημαντικούς κανονισμούς που διέπουν το άθλημα.

Ο «εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας» καθώς και ο «κανονισμός μετεγγραφών» που θα συνεισφέρουν τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία της ΕΛΟΤ.

(*) Στις 5 – 6 Απριλίου, ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ταεκβοντό Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 1999, 2000, 2001 και 2002 (αν φοιτούν στην α΄ λυκείου) που είναι εγγεγραμμένοι αθλητές στη δύναμη των σωματείων της ΕΛΟΤ και ταυτόχρονα είναι κάτοχοι κόκκινης ζώνης και άνω. Πρέπει να φοιτούν σε δημόσια ή ιδιωτικά Γενικά Λύκεια, Επαγγελματικά Λύκεια ή σε κάθε ίδρυμα εκπαίδευσης αρμοδιότητας ΥΠΠΕΘ.