Σούπερ θέαμα το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου στη Πάτρα.

Με τη συμμετοχή 275 αθλητών και αθλητριών από 110 σωματεία διεξάγεται στη πρωτεύουσα της Αχαΐας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών, η μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος επί ελληνικού εδάφους.

Ο συναγωνισμός για διακρίσεις αναμένεται σκληρός τόσο μεταξύ των αθλητών και αθλητριών όσο και μεταξύ των σωματείων στη γενική κατάταξη.

Ήδη τα πάντα είναι έτοιμα στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση. Η ελληνική ομοσπονδία ήδη έχει ετοιμάσει την αθλητική εγκατάσταση ώστε να υποδεχθεί χωρίς προβλήματα υποδομής το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να προσφέρει στους αγωνιζόμενους που φθάνουν στην Πάτρα από όλη την Ελλάδα άρτιες συνθήκες αγώνων.

Το πρόγραμμα ξεκινάει και τις δύο ημέρες από τις 9 το πρωί και θα συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι αργά το βράδυ.

Το πρόγραμμα:
Σάββατο:
Άνδρες:
-54κ, -68κ, -74κ, -87κ, +87κ
Γυναίκες:
-46κ, -49κ, -62κ, +73κ

Κυριακή:
Άνδρες:
-58κ, -63κ, -80κ
Γυναίκες:
-53κ, -57κ, -67κ, -73κ

Η είσοδος στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους που έχουν τη θαυμάσια ευκαιρία να παρακολουθήσουν οικογενειακώς θέαμα υψηλού επιπέδου.

Ταυτόχρονα, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προσφέρει στους φιλάθλους του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα μετάδοση των αγώνων live streaming μέσα από το επίσημο κανάλι της ΕΛΟΤ στο Υοu Tube οπότε είναι δυνατή η παρακολούθηση της διοργάνωσης στις οθόνες των υπολογιστών, στα laptop και στα smartphones και μάλιστα και από τα τέσσερα τερέν του κλειστού γηπέδου με ισάριθμα κανάλια.