Συνάντηση Νίκου Θωμαίδη με τον Πρέσβη της Κορέας στην Ελλάδα, Soosuk Lim

Έναν εκλεκτό προσκεκλημένο είχε σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό. Ο Πρέσβης της Κορέας στην Ελλάδα, κ. Soosuk Lim, είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΛΟΤ, με τον πρόεδρο της ομοσπονδία, Νίκο Θωμαίδη.

Οι δύο άνδρες, συζήτησαν θέματα που άπτονται της ανάπτυξης του ελληνικού ταεκβοντό, ενώ έθεσαν επί τάπητος σχέδιο για τη δημιουργία ενός ετήσιου τουρνουά που θα γίνεται στη χώρα μας, αρχής γενομένης από το 2019, προς τιμήν της Κορεατικής Πρεσβείας. Ο κ. Soosuk Lim δεσμεύτηκε για τη συνδρομή από πλευράς Πρεσβείας για τη σύσταση του τουρνουά, το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε δύο γειτονικές μας χώρες, την Τουρκία και την Βουλγαρία.

Παράλληλα, ο κ. Soosuk Lim αποδέχθηκε πρόσκληση του προέδρου της ΕΛΟΤ για να παραστεί στις διοργανώσεις της ομοσπονδίας που θα γίνουν το Νοέμβριο στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Μάλιστα, στο πλαίσιο σύσφιξης των δεσμών ανάμεσα στις δύο χώρες, στο περιθώριο των Αγώνων, η Κορεατική Πρεσβεία θα παρουσιάσει χορογραφία ΚPop.

Η επίσκεψη του κ. Soosuk Lim, έρχεται μερικές μόλις ημέρες μετά τον εορτασμό της επίσημης ημέρας ίδρυσης του κορεατικού έθνους (4/10), όπου παρουσιάστηκε και βίντεο με φωτογραφικό υλικό από το αγωνιστικό ταεκβοντό, έχοντας πρωταγωνιστές και τους Έλληνες Ολυμπιονίκες.